*اخذ ویزای تفریحی شینگن*

Curabitur luctus tortor non quam gravida ultrices

دانستن مواردی که در ادامه مطلب موجود میباشد برای دریافت ویزای شنگن اروپا بسیار مهم می باشد پس با دقت کامل این مطلب را مطالعه نمایید و در صورت هرگونه پرسش با ما در ارتباط باشید .

پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود )

اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار و کپی آن

دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن

پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)

کشور های عضو محدوده ی شینگن :  اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس

شرایط اخذ ویزا اروپا :
تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. احتیاجی به تایید دادگستری  نیست
برای دوستانی که برای اولین بار ویزای شینگن دریافت می کنند ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانند در محدوده شینگن اقامت کنند.
اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزا شنگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.
حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.
زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه مصاحبه و انگشت نگاری در اختیار شما قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.
در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.

تماس با ما

برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

  • Add: Veddestavägen 24, 175 62 Järfälla
  • Email: info@eumigrant.com
  • Website: www.eumigrant.com

درباره ما

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…