*اخذ ویزای دانشجویی*

کلیه اطلاعات در رابطه با اخذ ویزای دانشجویی در کشور سوئد را میتوانید در این مطلب مطالعه نمایید. ادامه مطلب...

 همچنین مدارک مورد نیاز و فرم های مربوطه جهت ویزای دانشجویی سوئد و یا ویزای همراه نیز موجود می باشد.

برای دریافت فرم های مورد نیاز روی لینک های زیر کلیک کنید

دوره‌هاي‌ تحصيلي

- دوره‌هاي‌ دانشگاهي، هنري، حرفه‌اي‌ و غيره‌ كه‌ منجر به‌ اخذ مدارک Diploma – Hogskoleexaman مي‌شود از دوره‌هايي‌ هستند كه‌ پس‌ از دو سال‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌ و گذراندن‌ 80 واحد كه‌ شامل‌ 40 واحد دروس‌ تخصصي‌ است، به‌ پايان‌ مي‌رسند.

2-Filosofie Kandidatexamen )Bachelor) که شامل سه‌ تا چهار سال‌ تحصيلات‌ است‌ و در آن‌ گذراندن‌ حداقل‌ 120 واحد كه‌ 60 واحد آن‌ دروس‌ تخصصي‌ است، لازم‌ است. در نيم‌ سال‌ آخر 10 واحد به‌ پژوهش‌ علمي‌ اختصاص‌ دارد.

3-‌‌Filosofie Magisterexamen)Master) كه‌ شامل‌ چهار تا پنج‌ سال‌ تحصيل‌ و در طول‌ آن‌ بايد حداقل‌ 160 واحد گذرانده‌ شود كه‌ 80 واحد آن‌ دروس‌ تخصصي‌ است. در نيم‌ سال‌ آخر حداقل‌ 20 واحد به‌ پژوهش‌ علمي‌ اختصاص‌ دارد. در بعضي‌ از رشته‌ها تعداد واحدها تا 220 واحد نيز افزايش‌ مي‌يابد.

نکته: در دانشگاه‌هاي‌ سوئد براي‌ دانشجويان‌ خارجي‌ كه‌ با مدارك‌ كارشناسي‌ براي‌ ادامه‌ تحصيل‌ به‌ اين‌ كشور مي‌روند، دوره‌هاي‌ Master با حداقل‌ يك‌ و نيم‌ سال‌ تحصيلي‌ برنامه‌ريزي‌ شده‌است. اين‌ دوره‌هابه‌ زبان‌ انگليسي‌ برگزارمي‌شوند كه‌ شامل‌دروس‌ تخصصي‌وپژوهش‌ است.

‌4- دركشور سوئد اعطاي‌ مدارك‌ حرفه‌اي‌Yrkesexamen )Professional Degrees) نيز ممكن‌ است. در اين‌ برنامه‌ريزي‌ آموزشي، دانشجو دروس‌ كاملاً‌ تخصصي‌ را مي‌گذراند، مانند تربيت‌ معلم‌ براي‌ مدارس‌ ابتدايي‌ يا دبيرستان‌ها، تخصص‌هاي‌ پزشكي، بهداشت، كشاورزي‌ و مهندسي‌ كه‌ حدود 50 گرايش‌ را در بر مي‌گيرد. تعداد واحدها از 40 واحد تا 220 واحد است‌ كه‌ بستگي‌ به‌ گرايش‌ مربوط‌ دارد.

5- Doktorsexamen )Ph.D.) در دوره‌ دكترا دانشجو موظف‌ است‌ 160 واحد بگذراند كه‌ دروس‌ تخصصي‌ شامل‌ 80 واحد و پژوهش‌ نيز 80 واحد است. طول‌ مدت‌ اين‌ دوره‌ 4 تا 5 سال‌ است. دانشجويان‌ با داشتن‌ كارشناسي‌ ارشد و در بعضي‌ موارد با كارشناسي‌ پذيرفته‌ مي‌شوند. نوشتن‌ پايان‌ نامه‌ و ارايه‌ نتايج‌ و دفاع‌ موفقيت‌آميز از پژوهش‌ در مقابل‌ گروهي‌ از استادان‌ منجر به‌ اعطاي‌ مدرك‌ دكترا مي‌شود.

دوره‌ دكترا در اين‌ كشور از دو مرحله‌ تشكيل‌ شده‌ است‌ و مرحله‌ اول‌ شامل‌ 80 واحد درسي‌ است‌ كه‌ منجر به‌ مدرك‌Licentiatexamen (Licentiate) مي‌شود و طول‌ مدت‌ تحصيل‌ آن‌ 2 تا 3 سال‌ و مرحله‌ دوم‌ نيز 80 واحد پژوهشي‌ است‌ كه‌ منجر به‌ مدرك‌ دكترا مي‌شود كه‌ طول‌ مدت‌ تحصيل‌ آن‌ 2 سال‌ است.

 

نحوه‌ ارزشيابي‌ مدارك‌

‌‌1- مدارك‌ Yrkesexamen — Diplom — Hogskoleexaman و كليه‌ مدارك‌ 2 يا 3 سال‌ تحصيل‌ و همچنين‌ تحصيلات‌ نيمه‌ تمام‌ معادل‌ حداقل‌ 70 واحد ، “كارداني” ارزشيابي‌ مي‌شود.

2- مدارک Filosofie Kandidatexamen)Bachelor) ، “كارشناسي” ارزشيابي‌ مي‌شود.

‌3- مدارك‌Filosofie Magisterexamen ، “كارشناسي‌ ارشد” ارزشيابي‌ مي‌شود.

‌4- مدارک Master با شرط‌ داشتن‌ كارشناسي، “كارشناسي‌ ارشد” ارزشيابي‌ مي‌شود.

5- مدارک Licentiatexamen با شرط‌ داشتن‌ كارشناسي، “كارشناسي‌ ارشد” ارزشيابي‌ مي‌شود.

تبصره: براي‌ اين‌ مدرك‌ با شرط‌ داشتن‌ كارشناسي‌ ارشد 
صحت‌ صدور صادر مي‌شود و در صورت‌ متفاوت‌ بودن‌ گرايش، “كارشناسي‌ ارشد” با گرايش‌ مربوط‌ ارزشيابي‌ مي‌شود

7- مدارک Doktorsexamen)Ph.D) ، “دكترا” ارزشيابي‌ مي‌شود.

 

ترم‌های تحصیلی در دانشگاه‌های سوئد

1. ترم پاییز
2. ترم بهار

معمولا در ترم بهار تعداد رشته ها محدودتر هستند.
سیستم آموزشی به صورت ترمی و زبان آموزشی در مقطع لیسانس برای اكثر رشته‌ها سوئدی است(به استثنای چند رشته معدود). اکثر رشته‌ها در مقطع فوق لیسانس به زبان انگلیسی هستند.

مدارک مورد نیاز متقاضیان کارشناسی و کارشناسی ارشد

مدرک دیپلم, مدرک پیش دانشگاهی, ریز نمرات دیپلم و ریز نمرات پیش دانشگاهی.(کپی تائید شده)
مدرک دانشگاهی (فوق دیپلم, لیسانس, فوق لیسانس), ریز نمرات (>فوق دیپلم, لیسانس, فوق لیسانس).(کپی تائید شده). شماره تماس و نام فردی در دانشگاه که این مدارک را تائید کرده نیز باید در زیر این مدارک قید شود تا مسولان دانشگاه سوئد در صورت لزوم بتوانند با او تماس بگیرند. ( متقاضیان فوق لیسانس )
ترجمه تائید شده کلیه مدارک در بند 1
ترجمه تائید شده کلیه مدارک در بند 2 ( متقاضیان فوق لیسانس )
سابقه کار(در صورت دارا بودن) اگر نامه سابقه کار به فارسی است, ترجمه تائید شده آن نیز مورد نیاز است.
2 سری کپی از تمامی صفحات پاسپورت .
1 سری کپی از تمامی صفحات شناسنامه .
6 قطعه عکس رنگی مخصوص پاسپورت .
CV به زبان انگلیسی
مدرک TOFEL یا IELTS و نمرات کسب شده.
شایان ذکر است مدارک فوق به صورت کلی مطرح شده‌اند و برای هر رشته و دانشگاه بر حسب سطح آموزشی و رشته ارائه شده ممکن است متغیر باشد.

تماس با ما

برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

  • Add: Veddestavägen 24, 175 62 Järfälla
  • Email: info@eumigrant.com
  • Website: www.eumigrant.com

درباره ما

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…