مدارک مورد نیاز سفارتخانه سوئد در ایران برای مهاجرت

31 فروردين 1394
Author :  

ابتدا باید فرمی که در انتهای مطلب و در فایل ضمیمه پیوست شده دانلود نمایید..

- یک کپی از تمام صفحات گذرنامه, یک کپی از تمام صفحات شناسنامه و در صورت دارا بودن کارت ملی یک کپی از کارت ملی. اصل همه این مدارک نیز باید به هنگام تسلیم تقاضا همراه متقاضی باشد تا کارمندان سفارت کپی مدارک را با اصل آن تطبیق دهند.

- متقاضی باید دارای یک بیمه مسافرتی درمانی باشد که در تمامی کشورهای شنگن دارای اعتبار باشد. مدرک دارا بودن این بیمه باید همزمان با تسلیم تقاضای ویزا به همراه دیگر مدارک تسلیم سفارتخانه گردد. اگر بعدا با تقاضای ویزای متقاضی مخالفت شود متقاضی می تواند با نشان دادن ورقه مخالفت سفارت هزینه ای را که بابت بیمه مسافرتی پرداخت کرده است از شرکت بیمه پس بگیرد.

- اگر متقاضی ویزا در سوئد خویشاوند نزدیک دارد یک "پرشون بویس" از تک تک این افراد باید ضمیمه تقاضای ویزای متقاضی شود. منظور از خویشاوند نزدیک پدر, مادر, فرزند, خواهر و بردار هستند. به عبارت دیگر اگر متقاضی ویزا در سوئد دارای فرزند, پدر, مادر, خواهر و برادر می باشد در صورت درخواست ویزای سوئد از سفارت در تهران, می بایست یک "پرشون بویس" از تک تک این افراد در سوئد تهیه کرده و به همراه تقاضای ویزای خود تسلیم نماید.

- متقاضی ویزا باید نشان دهد که دارای پول کافی جهت تهیه بلیط و نیز امرار معاش خود در سوئد/شنگن می باشد. متقاضی می تواند یا از طریق نشان دادن صورتحساب بانکی خود ثابت کند که دارای منابع مالی است و یا معرف و "رفرنس" وی در سوئد در فرم دعوتنامه خود مسئولیت مالی وی در طول مدت اقامتش در سوئد را تقبل نماید. فرد معرف در سوئد در این صورت باید به روشنی اعلام نماید که مسئولیت امور مالی متقاضی ویزا در طی اقامتش در سوئد را قبول خواهد کرد و به نوبه خود از طریق نشان دادن اوراق بانکی استطاعت مالی خود را به ثبوت برساند. مبلغی که سفارت سوئد در تهران مطالبه میکند دار بودن حداقل 3000 کرون سوئد برای هر ماه اقامت متقاضی در سوئد و محدوده شنگن است.

ماه های آوریل تا اوت و بویژه دو ماه مه و ژوئن از شلوغ ترین ماه های سال در بخش ویزای سفارت سوئد در تهران بشمار میروند. سفارتخانه به متقاضیانی که قصد دارند در طی ماههای مه و ژوئن به سوئد مسافرت کنند اکیدا توصیه می کند که حداقل دو ماه قبل تقاضای ویزای خود را تسلیم نمایند.

متقاضیان ویزای شنگن قانونا میتوانند تا حداکثر ۳ ماه قبل از تاریخی که قصد مسافرت به سوئد را دارند تقاضای ویزای خود را تسلیم نمایند.

 

EU migrant

EU migrant مفتخر است تا با داشتن نیروهای خبره بهترین مسیر را برای گرفتن ویزای شینگن و اقامت کاری فراهم آورد.

Website: eumigrant.com

Leave your comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

تماس با ما

برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

  • Add: Veddestavägen 24, 175 62 Järfälla
  • Email: info@eumigrant.com
  • Website: www.eumigrant.com

درباره ما

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…